HUN | ENG

Lendületes és őszinte. Megbízható és rugalmas. Élő és maximalista. Elegáns és sokszínű.
Hét egyéniség, egy csapat. Ez a Highly Trained Monkeys.

A zenekar fő profilja céges rendezvények, esküvők, bálok, konferenciák hangulatának megteremtése és fűszerezése. Tudjuk, hogy minden rendezvény más és egyedi. A mi célunk viszont minden alkalommal ugyanaz: a minőségi élőzenés szórakoztatás, a felejthetetlen élmény és a koncerthangulat megteremtése.

MÉDIA

PARTY MEDLEYMAGYAR MEDLEYROCK'N'ROLL MEDLEYZENE NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN
(COVER)
SON OF A PREACHERMAN
(COVER)
DON'T KNOW WHY
(COVER)

MIÉRT MINKET?

Elsődleges feladatunk, hogy a közönség jól érezze magát, ezért a fiatalos és változatos zenei spektrumon mozgó repertoárunkat mindig az adott alkalomhoz, a megrendelő kérése alapján állítjuk össze. A halkabb, háttérzenének megfelelő lounge és blues dallamok mellett a klasszikus rock&roll dalokon át az igazi rádióslágerekig szinte minden igényt kielégítő, izgalmas élőzenei programot biztosítunk, külön figyelmet fordítva a technikai részletekre (fény- és hangtechnika, füstgép, karaoke show stb.) és a program során felmerülő kérésekre.

Debütáló koncertünk egy nemzetközi szervezet karácsonyi ünnepségén zajlott. Azóta zenéltünk már Németországban, egy repülőtéri hangárban több száz katonának, és adtunk koncertet Budapest felett, a Várban, az Amerikai Nagykövetség garden party-ján. Játszottunk a Szent István Bazilika előtt tomboló tömegnek, és meghitt jótékonysági esteken is. Volt már, hogy egy menyasszony együtt zenélt velünk és olyan is, hogy a zenekar egy nívós koktélparty zenei aláfestése után alaposan megtáncoltatta az öltönyös-kisestélyis közönséget.

Számunkra ez több mint munka: hivatás.
A fellépés nem lelketlen hakni: koncertélmény. Nekünk és Önnek is.

A ZENEKAR

Viki - ének, vokál VIKI ÉNEK, VOKÁL
Máté - ének, vokál MÁTÉ ÉNEK, VOKÁL
Andris - basszus ANDRIS BASSZUS
Roland - dobok ROLAND DOBOK
Laci - gitár LACI GITÁR
Szabi - gitár SZABI GITÁR
Gyuri - billentyűk GYURI BILLENTYŰK

VIKI

„Számomra a zene a legjobb orvosság, az élet minden helyzetében.”

Gyerekkorom óta a zene körül forog az életem. Régebben a klasszikus műfajban mozogtam, hegedűskét zenekarral jártam Magyarországot és a környező országokat. Eközben mindig is valahogy az éneklés felé húzott a szívem. Aztán az élet és az egyetem kicsit másfelé sodort, de hamar visszatértem a zenéhez, ezúttal a jazz és a könnyűzene világába, amin keresztül végül egymásra találtunk a zenekarral. Az első pillanattól fogva éreztem, hogy otthon vagyok a HTM-ben. Minden próba fejlődés, velük minden koncert fergeteges, a zenekar tagjai kivétel nélkül abszolút profik és teljes szívvel zenélnek. Mert ezt csak így érdemes. Örülök, hogy ennek én is részese lehetek.

MÁTÉ

„Egyféle módon kell megtanulni zenélni és énekelni: jól. Utána minden stílusban találhatsz valami izgalmasat.”

Több kórus, acapella-sextett, musicalek, két hard-rock zenekar után lettem a HTM énekese, zenekarvezetője és technikusa. Az a zenei sokszínűség, ami a zenekart jellemzi mind a tagok egyéni háttere, mind a repertoár összetettsége folytán, egészen egyedi élményt ad minden próba, minden fellépés alatt. Ráadásul ennyi remek zenésztől és remek embertől mindig lehet valami újat tanulni. Azért öröm a zenekart 2009 óta menedzselni, ezért több a HTM egy haknizenekarnál.

ANDRIS

„Sokaknak csak alaphangok. Számomra híd a ritmus és a harmóniák között.”

Az elmúlt 18 évben, amióta basszusgitározom, sok zenekarban sokféle zenét játszottam. Volt szerencsém pop- és rock formációkban, profi parti zenakarokban, vagy éppen színház zenekari árkában zenélni. A változatos feladatok között az állandóságot a HTM jelenti, a maga sokszínűségével. Az elmúlt öt évben a HTM hét - különböző zenei gondolkodású - ember baráti munka- közösségévé érett. Ez a két dolog (emberi és a szakmai) alapozza meg mindazt, amitől a zenekar egyedi élményt tud nyújtani.

ROLAND

Mielőtt magasan képzett majom lettem, főként jazz és funky zenekarokban nyúztam a bőrt. Nagy öröm számomra hogy ilyen jó zenészekkel, ilyen jó társaságban zenélhetek. Nagyon hasznos is nekem a HTM, mert sokféle stílusban játszunk, és amellett, hogy mindenki beleteszi az egyéniségét, igyekszünk a lehető legjobban visszaadni a dalok világát, legyen az akár egy 80-as évekbeli rock szám, vagy egy mai pop dal.

LACI

„Szeretem a felejthetetlen bulik színpadi pillanatait.”

Sokféle zene iránt lelkesedem, aminek az az oka, hogy a zene mögött álló érdekes emberek saját lelkiségüket sugározzák. Érdekelnek a gregorián, funky, meditációs, pop, rock, flamenco, blues és egyéb népzenék. A gitár hangszínében, lehetőségeiben azonban magamat találtam meg.
A HTM nemcsak “A Zenekar” az életemben, hanem az évek és a különböző feladatok alatt összerázódott baráti társaság. A közös stúdiófelvételek, fellépések, próbák, bulik utáni fáradt hajnali cipekedés sok-sok felejthetetlen pillanatát őrzöm.

SZABI

10 évesen kezdtem gitárt tanulni Pécsett, majd gimnázium alatt rock-zenéltem, ahogy általában mindenki. Érettségi után kezdtem el erősen érdeklődni a jazz és az improvizatívabb könnyűzene iránt, így kerültem Budapestre. Jelenleg gitár tanítok egy Budapest melletti zeneiskolában, mellette pedig több ideiglenes és állandó formációban játszom. A HTM-be én kerültem be legkésőbb a jelenlegi formációból. Gyuri keresett meg, aki szaktársam volt a Premiert Zeneművészetiben. Szerencsére már az első próbán olyan jól kijöttünk mintha évek óta együtt zenélnénk, így nem volt kérdés, hogy szeretnék e a csapat tagja lenni.

GYURI

„A billentyűk feketék és fehérek, mégis nekem a fő feladatom az, hogy színesítsem velük a hangzást.”

Tíz év klasszikus zongora, és több különböző stílusú zenekarban szerzett tapasztalat alapozta meg azt a tudást és hozzáállást, amely szükséges volt ahhoz, hogy a HTM tagja lehessek. Ami igazán megkülönbözteti a HTM-et eddigi tapasztalataimtól, az nemcsak az egymás felé tanúsított zenei alázat, hanem a tagok közötti baráti összhang. Amellett, hogy az általunk játszott különböző stílusok kötöttségeit tiszteletben tartjuk, arra is törekszünk, hogy valamilyen módon saját értelmezésben tolmácsoljuk a dalokat a közönségnek, ettől válik igazán őszintévé a produkció.

REFERENCIÁK

Anett és Tamás "Köszönjük Nektek a hangosítást, a hibátlan bulit és a kedvünkért megtanult nótákat! Hozzájárultatok ahhoz, hogy ez a nap pontosan olyan lett amilyet elképzeltünk."

- Anett és Tamás
Gozsdu Skyterrace "A HTM zenekar profi. Jól zenélnek és jó velük együtt dolgozni. Többször megfordultak már a Gozsdu Sky Terrace rendezvényein, és mindig remek hangulatot teremtettek. Lendületesek, rugalmasak, megbízhatók, sokszínűek. A jövőben is szívesen dolgozom együtt velük."

- Gozsdu Skyterrace
Patti & Zsolti "A Highly Trained Monkeys zenekart választani az esküvőnkre az egyik legjobb döntés volt az esküvőszervezése során. Szerettünk volna egy fiatalos, egyedi hangzású zenekart, akik olyan számokat játszanak, amit nem csak a fiatalok, de az idősebbek is élveznek.. ,akikért szívesen elmennénk egy koncertre is. Ezen kívül az egész csapatról csak pozitív dolgokat tudunk mondani. Rendkívül megbízhatóak, pontosak és korrektek voltak. Minden valóban úgy volt, ahogy megbeszéltük. Ez egy nagyon jól összeszokott, tapasztalt csapat, ... mindent rájuk bíztunk és ezt nagyon jól tettük. A hangulat fantasztikus volt, miattuk az egész násznép úgy emlékszikvissza az esküvőnkre, mint az életük egyik legjobb hangulatú bulijára! Köszönjük, hogy az esküvői együttesünk voltatok! Rajongóitok lettünk!"

- Patti & Zsolti
Szilvi és Peti "Először klubkoncerten találkoztunk a HTM zenekarral, ahol fergeteges bulit csináltak. Nagyon szeretnek együtt zenélni és nagy az összhang az énekesek és zenészek között. Fontos nekik, hogy a közönség maximálisan jól érezze magát, így a lagzinkra nem volt kérdés, hogy őket választjuk! Felkészültek, megbízhatóak, abszolút profik! Köszönjük!!!"

- Szilvi és Peti

KAPCSOLAT

Kedves Érdeklődő! Küldjön nekünk üzenetet az alábbi űrlap segítségével vagy hívjon minket a feltüntetett mobilszámon.

+36 30 815 0934